interieur boost

Eigenaar Concept 04

start vanuit rust, overzicht en inspiratie met jouw interieur!

In 2 uur tijd maak jij een goede start met je interieur en deel ik mijn waardevolle kennis en inspiratie met jou. Zodat jou nieuw of verbouw project een vliegende start krijgt. 

 

Ga jij een nieuw huis laten bouwen of ga je verbouwen en wil je een goede eerste stap zetten naar een interieur waarvan je droomt?

Maar heb jij nu het gevoel dat:
  • Je al heel veel pinterest borden heb gemaakt en maar geen duidelijke lijn erin kan ontdekken
  • Je al een hele lijst favoriete Insta accounts volgt maar dit niet concreet kan vertalen naar kleuren en materialen voor jouw interieur
  • Je een plattegrond van je nieuwe huis hebt maar er niet uit komt wat de beste indeling moet worden
  • Lichtpunten moet aanleveren bij de projectbouwer voor je nieuwe huis maar onvoldoende weet waar je op moet letten
  • Je vast loopt om een goed interieurplan te maken voor je huis

Maak de keus om van het hebben van geen overzicht en geen keuzes durven maken, naar het hebben van een duidelijk plan, een interieuradvies wat jouw wensen laat zien en waar je mee verder kan. En dat niet alleen, ik kom ook met ideeën en combinaties waar je zelf niet eens over na had gedacht.

Corrie staand

Ik geloof dat iedereen een uniek en eigen interieur kan hebben. Een interieur wat jou persoonlijkheid weerspiegelt. Je moet alleen weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Nu heb je misschien nog geen overzicht. Ben je overwhelmed door alle keuzes die er zijn en wil je geen foute keuzes maken die achteraf niet de goede blijken te zijn.

Verbouwen of een nieuw huis laten bouwen doe je tenslotte niet elk jaar opnieuw!

Daarom heb ik de Interieur Boost ontwikkeld. Speciaal voor klanten die gaan verbouwen of een nieuw huis laten bouwen, zelf veel ideeën hebben wat ze willen maar vastlopen om dit te vertalen naar een concreet plan. 

Ik kijk op een andere manier naar je woning. Je zit er zelf vaak zo dicht op dat je niet meer ziet wat je echt wilt. Ik behoed mijn klanten regelmatig voor keuzes waar ze later spijt van zouden krijgen.

Ik hou het overzicht en kan makkelijker zien of alles bij elkaar past.
Je hoeft niet zelf te kiezen uit 100 opties maar je krijgt een voorselectie van de drie beste opties.

Dat scheelt jou tijd, keuzestress, verkeerde beslissingen en daarmee ook geld!

het is tijd om te gaan voor jouw droominterieur

Het is tijd. Je hebt lang genoeg getwijfeld, interieur ideeën verzameld en gewacht om de volgende stap te zetten.

Je nieuwe huis moet echt jouw stijl en sfeer weerspiegelen.

Je wilt het interieur van je huis nu serieus aanpakken. Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft dat een interieurexpert inhuren jouw droominterieur dichterbij laat komen. 

In de Interieur Boost maak ik een concreet plan voor jouw huis of interieurvraag waar jij verder mee kan en deel ik mijn expertise en netwerk met je. 

verbouwen of verhuizen

NOG EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Corrie, interieurontwerper en ik begeleid mensen die een huis laten bouwen of gaan verbouwen naar een woning die helemaal bij hun past. Ik laat jouw woonwensen terugkomen in je huis en interieur. Een totaal concept van schets tot het leven van jouw woondroom! 

We herkennen allemaal het gevoel wanneer een ruimte voor jou prettig aanvoelt of niet. Wat zorgt ervoor dat een ruimte prettig is om in te leven en past bij jou?  In elke ruimte zit zoveel potentie, die wil ik eruit halen! 

Ik hou van kunst, design, mooie materialen en kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd. Hoe fijn is het om dit te combineren in je eigen huis? Het is heerlijk wonen in een huis wat bij je wensen en leefstijl past. 

Dit is mijn passie waarom ik het werk doe wat ik doe. Ik help jou graag aan een woning op maat.

Over

Stop met twijfelen, uitstellen en geen keuzes durven maken. Dit kost je alleen maar meer stress, tijd en geld.

Wat krijg je bij de Interieur Boost?

In de Interieur Boost gaan wij samen een goede start maken met jouw nieuwbouw of verbouw project. Je krijgt een interieuradvies wat aansluit bij jouw wensen en waar jij mee verder kan.

De Interieur Boost is met name waardevol voor mensen die:

1. Net getekend hebben voor een nieuwe kavel, zelf veel interieur ideeën hebben en het meteen goed aan willen pakken.

2. Hun huis gaan verbouwen en een interieurexpert willen vragen om mee te denken met hun interieur ideeën.

3. Graag tips willen krijgen over de beste indeling van hun huis.

4 Een indelingsschets willen hebben voor hun huis.

5 Inspiratie willen hebben voor kleuren en materialen voor hun huis.

De Interieur Boost is met name waardevol als je vast loopt in het maken van een concreet plan voor jouw interieur.  

De investering voor de Interieur Boost is nu van € 547 voor € 370 incl. BTW

 

hoe werkt de interieur boost?

Stap 1

Via het contactformulier laat je mij jouw wensen weten en lever je foto’s en plattegronden van je huis of een specifieke ruimte in.

Stap 2

Samen plannen we een datum voor de Interieur Boost in en bereid ik mij voor met alle informatie die jij mij hebt aangeleverd.

Stap 3

Ik kom bij jou thuis met kleur en materialen stalen. In 2 uur tijd geven we jouw interieur een boost en kijken we hoe we het meest optimale uit jouw interieur kunnen halen. We beginnen met het maken van een mini-moodboard om de look & feel van jouw droominterieur te bepalen. Ik geef je tips over indeling, kleur, materiaal, styling en verlichting. Ik maak een indelingsschets voor je en teken lichtpunten voor je in de plattegrond.

Stap 4

Je ontvangt binnen 48 uur mijn advies en tips in je mailbox en geadviseerde stalen ontvang je thuis per post.   

Producten en materialen die ik je aanbeveel kun je rechtstreeks via mij bestellen met korting.

Kom in actie, maak een concreet interieurplan en realiseer jouw droominterieur!

"Je luistert goed naar onze wensen en hebt dat vertaald in een interieur indeling met gave details waar we zelf niet aan hebben gedacht! "
"Het was fijn om iemand met veel ervaring te hebben om de ruimtes in ons huis op een nieuwe manier in te delen."
"Bedankt voor de leuke en inspirerende sessie van vanmorgen! We hebben zeker nieuwe ideeën opgedaan. Bedankt ook voor de leuke tips en nieuwe inzichten."
"Dank voor het leuke gesprek vol inspiratie en de uitwerking ervan!"
Previous
Next

jouw interieur boost

Stop met twijfelen, uitstellen en geen keuzes maken. Realiseer een interieur wat aansluit bij je wensen en waar je zelf mee verder kunt. Krijg verrassende interieur ideeën en combinaties in de Interieur Boost waar je zelf niet eens over na had gedacht.
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.