inspiratie

Interieurinspiratie vind je op mijn blog. Daar deel ik mijn passie voor wonen met jou. Je vind er de nieuwste interieurtrends en tips voor een passend interieur voor jouw huis. Ik geef je ook een inkijkje in mijn interieurprojecten. Een kijkje achter de schermen van mijn werk als interieurontwerp laat ik zien op Instagram.  

nieuwbouw comfort pakket

Interieurontwerp CONCEPT | 04

Een nieuwe naam Sinds 1 juni is Villa Meliefste overgegaan naar een nieuwe naam CONCEPT | 04. Meliefste is mijn eigen achternaam, een Zeeuwse achternaam. Villa Meliefste is ooit begonnen met een inspiratieblog over interieur en een webshop met interieuraccessoires.

Lees verder »
lichtplan

3 TIPS VOOR EEN GOED LICHTPLAN

Een goed lichtplan is belangrijk voor je huis en interieur. Wanneer je een nieuwbouw woning gaat kopen worden er vaak al lichtpunten ingetekend. Vaak op best logische punten in het huis. Een centrale plafondaansluiting in het midden van een ruimte,

Lees verder »
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.