Nieuws

Interieurinspiratie en nieuws vind je op mijn blog. Daar deel ik mijn passie voor wonen met jou. Je vind er de nieuwste interieurtrends en tips voor een passend interieur voor jouw huis. Ik geef je ook een inkijkje in mijn interieurprojecten. Een kijkje achter de schermen van mijn werk als interieurontwerp laat ik zien op Instagram.  

verbouwen of verhuizen

Verbouwen of verhuizen

Je zal het vast erg druk hebben als interieurontwerper nu iedereen aan het verbouwen is? Een veelgestelde vraag aan mij als interieurontwerper. En ja ik krijg veel vragen van mensen die graag advies willen voor de verbouwing van hun woning.

Lees verder »
tips voor een goede uitbouw

Tips voor een goede uitbouw

waar moet je op letten wanneer je gaat uitbouwen Uitbouw huis. De knoop is doorgehakt, de financiering is rond, je gaat je huis uitbouwen. Heerlijk extra woonmeters erbij! Eindelijk ruimte voor een mooie grote leefkeuken, de woonkamer wordt groter, er

Lees verder »
doorkijk woning

Verbouwing inspiratie

aanbouw woning Wil je graag meer ruimte in je woning realiseren en heb je de ruimte om uit te bouwen? Doe inspiratie op in deze blog wat je met de extra woonmeters kan doen en hoe het jouw wooncomfort kan

Lees verder »
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.