Nieuws

Interieurinspiratie en nieuws vind je op mijn blog. Daar deel ik mijn passie voor wonen met jou. Je vind er de nieuwste interieurtrends en tips voor een passend interieur voor jouw huis. Ik geef je ook een inkijkje in mijn interieurprojecten. Een kijkje achter de schermen van mijn werk als interieurontwerp laat ik zien op Instagram.  

tips voor een goede uitbouw

Tips voor een goede uitbouw

waar moet je op letten wanneer je gaat uitbouwen Uitbouw huis. De knoop is doorgehakt, de financiering is rond, je gaat je huis uitbouwen. Heerlijk extra woonmeters erbij! Eindelijk ruimte voor een mooie grote leefkeuken, de woonkamer wordt groter, er

Lees verder »
Over

Interieurontwerp CONCEPT | 04

Een nieuwe naam Sinds 1 juni is Villa Meliefste overgegaan naar een nieuwe naam CONCEPT | 04. Meliefste is mijn eigen achternaam, een Zeeuwse achternaam. Villa Meliefste is ooit begonnen met een inspiratieblog over interieur en een webshop met interieuraccessoires.

Lees verder »
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.