portfolio

LICHTONTWERP VRIJSTAANDE WONING ZWOLLE

Voor een vrijstaande woning in Zwolle heb ik een lichtadvies gegeven voor de begane grond. 

Daarnaast heb ik een ontwerp gemaakt voor de kinderkamers en de werkkamer voor een fijne thuiswerkplek.

LEES MEER

INTERIEURONTWERP VRIJSTAANDE WONING OMMEN

Voor een vrijstaande woning in Ommen heb ik een compleet interieurontwerp gemaakt voor de begane grond. Een goede indeling, lichtadvies, kleur en materialen en meubeladvies.

LEES MEER

VERBOUWING WONING ZWOLLE

Deze woning kreeg een complete woonmetamorfose! Het interieur en het wooncomfort werden up to date gemaakt. CONCEPT 04 maakte een totaal interieurontwerp met maatwerkmeubels. 

LEES MEER

NIEUWBOUW GRACHTENPAND ZWOLLE

Mijn eigen persoonlijke interieurproject vormgeven, hoe leuk is dat! Voor deze woning maakte ik een totaal interieurontwerp en deed ik de projectbegeleiding. 

LEES MEER

NIEUWBOUW VRIJSTAANDE WONING HEINO
-IN ONTWIKKELING-

Voor een nieuw te bouwen woning in Heino maakte ik een totaal interieurontwerp van indeling, lichtplan tot meubeladvies.

LEES MEER

INTERIEURONTWERP VRIJSTAANDE jaren 30 WONING AMERSFOORT
-IN ONTWIKKELING-

Voor deze vrijstaande jaren 30 woning maakte ik een totaal interieurontwerp voor de gehele woning. Van woonkamer, keuken tot en met de slaapkamers. 

LEES MEER

VERBOUWING WONING NIJMEGEN
-IN ONTWIKKELING-

Voor een woning in Nijmegen maakte ik een totaal interieurontwerp voor de begane grond. De woning wordt flink verbouwd en krijgt er een woonkeuken bij. Tegelijkertijd wordt het wooncomfort verbeterd. 

LEES MEER

VERBOUWING VRIJSTAANDE WONING ZWOLLE
-IN ONTWIKKELING-

Een vrijstaande woning in Zwolle wordt verbouwd. De begane grond wordt volledig aangepakt. Ik maakte een totaal interieurontwerp inclusief maatwerkmeubels. Straks na de zomervakantie begeleid ik ook de verbouwing van dit project. 

LEES MEER

VERBOUWING WONING ZWOLLE
-IN ONTWIKKELING-

Voor deze stadswoning maakte ik een totaal interieurontwerp voor de begane grond. De woning wordt verbouwd en het wooncomfort wordt verbeterd. Ik maakte een ontwerp voor de nieuwe keuken en maatwerkmeubels.

LEES MEER

INTERIEURONTWERP SCHUURWONING ENSCHEDE
-IN ONTWIKKELING-

CONCEPT 04 werd gevraagd om mee te denken in het interieurontwerp voor de schuurwoning die gebouwd wordt. Al voor de bouw werd ik erbij betrokken voor een goed lichtplan. Daarnaast maakte ik een totaal interieurontwerp voor de gehele woning inclusief maatwerkmeubels.

LEES MEER

INTERIEURONTWERP STADSWONING ZWOLLE
-IN ONTWIKKELING-

Voor een vrijstaande stadswoning in Zwolle heb ik een interieuradvies gegeven voor de begane grond en de slaapkamer, inclusief maatwerkmeubels. 

LEES MEER

verbouw luxe pakket

JOUW EIGEN DROOMWONING

Ga jij je woning verbouwen of ga je je droomwoning laten bouwen? Ben je op zoek naar een bijzonder interieur waar sfeer en functionaliteit samenkomen? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan voor de mogelijkheden. 

LEES MEER

verbouw woning advies

Ik ben Corrie, eigenaar van CONCEPT 04.

Ik help mensen die gaan verbouwen of een nieuw huis laten bouwen aan een interieur op maat. Ik zorg ervoor dat het (ver)bouw proces van je woning zo soepel mogelijk verloopt zonder al te veel stress, tijd en geregel kwijt te zijn.

 

Laat je een huis of verbouwen? Ben je op zoek naar een interieurexpert die kan afstemmen met de architect/aannemer? Wil je een interieurontwerp wat jouw droominterieur realiseert? Laat CONCEPT 04 dan een interieurontwerp maken voor de verbouw of bouw van je woning.  

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.