Het exterieur en het interieur van je woning kan je niet los van elkaar zien. Door het als één geheel te ontwerpen, kom je tot een woning waarin jij jouw ideale leven kan leiden.

INTERIEURONTWERP NIEUWBOUW

Gefeliciteerd! Je gaat een woning laten bouwen. De ideale plek is gevonden. Het huis waar je gaat wonen is je persoonlijke wereld.

Een ruimte die helemaal aansluit bij je wensen, die flexibel is en ruimte geeft aan hoe jij wilt wonen, werken, leven en ontmoeten.

Het ontwerpproces van je woning is een leuke fase maar ook één van vele beslissingen, knopen doorhakken en het grote plaatje niet uit het oog verliezen.

Met de expertise van Concept 04 krijg jij een exclusief maatwerk interieur waarin jij ontzorgd wordt en het interieur tot in detail wordt opgeleverd.

interieurontwerp nieuwbouw
TIJD BESPAREN

Jouw tijd is spaarzaam. De tijd en energie die je hebt wil je graag besteden aan je partner, gezin, familie en vrienden.

Je kiest voor kwaliteit en luxe en je wilt een huis op maat.

Jij wilt het interieurontwerp van je huis uitbesteden aan vakmensen.

Jij wilt niet zelf moeten kiezen uit 100 keuzes maar uit de 2 beste opties.

Je wilt ontzorgt worden in de afstemming met verschillende leveranciers.

Interieurontwerp 1

brug tussen architect en klant

Hoe fijn is het als:

Jij erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt.

Jij een gestroomlijnd bouwproces van je nieuwe woning doorloopt.

Je exterieur en interieur naadloos in verbinding zijn.

Jij een goede afstemming hebt met architect/aannemer en de interieurexpert.

Jij weet dat je interieur goed afgestemd wordt op elkaar.

Jouw tijd efficiënt wordt besteedt.

Jij tijd en energie overhoudt voor de leuke dingen in je leven.

Uit ervaring weet ik hoe fijn het is als jij erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt. Een fijne en zorgvuldige afstemming tussen jou als klant en alle verschillende leveranciers scheelt tijd en geregel.

IK BEN CORRIE,

een ervaren en deskundige interieurontwerper die jou helpt keuzes te maken en weet wat jij wil. Zodat jij blij en ontspannen erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt. Ik heb al veel klanten mogen helpen in het begeleiden van hun interieurontwerp. Van schets tot de afwerking in de details.

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring en de ervaringen met mijn klanten weet ik wat de belangrijkste knelpunten zijn tijdens een verbouwing of nieuwbouwproces. In de praktijk zag ik dat veel klanten veel tijd kwijt zijn aan het overleggen en afstemmen met verschillende partners tijdens de bouw. Hierdoor raak je snel het overzicht kwijt, worden verkeerde beslissingen genomen en ben je achteraf bezig om fouten te herstellen. 

Samenwerken met mij betekent: 

  • een deskundig advies krijgen
  • een fijne open en heldere communicatie
  • een persoonlijke en enthousiaste projectbegeleiding van jouw interieurontwerp
  • alles uit je woning halen om tot een interieur op maat te komen.
Eigenaar Concept 04

WAT IS INBEGREPEN BIJ EEN INTERIEURONTWERP NIEUWBOUW?

Een 2D-plattegrond met de meest ideale indeling van je woning

Kleur- en materiaaladvies

Een technisch en decoratief lichtplan met armaturen voorstel

Een keukenontwerp 

Ontwerp maatwerk elementen (denk aan haard, tv, kasten) 

Een 3D-ontwerp en render beelden voor een visuele weergave van het nieuwe interieur

Aankoopadvies meubels inclusief een concrete shopping list 

Een compleet pakket met offertes zodat je veel tijd bespaart

Je wordt gekoppeld aan de beste partijen voor de uitvoering, zodat je je daar ook geen zorgen over hoeft te maken. Denk aan een gordijnleverancier, vloerenleverancier en interieurbouwer.

Mijn kennis en expertise van interieur zodat jij moeiteloos een interieur krijgt wat bij je past

In dit huis begonnen we met niets en daarom konden we kiezen samen met de interieurontwerper wat we voor deze plek het mooiste vonden

shutters slaapkamer

TARIEVEN INTERIEURONTWERP NIEUWE WONING 

TOTAAL INTERIEURONTWERP | Concept 04 ontwerpt iedere woonruimte op maat. Onze projecten worden altijd zorgvuldig en tot in detail uitgewerkt. Wij ontzorgen onze klanten door overzicht te creëeren en alle uitvoerende partijen probleemloos met elkaar te laten samenwerken. Voorkom keuzestress, tijdgebrek en verkeerde keuzes. 

Prijsindicatie compleet interieurontwerp vanaf € 4300 incl. BTW afhankelijk van de hoeveelheid m2 en de wensen. De prijs is gebaseerd op een ontwerp voor de entree, toilet, woonruimte en het keukengedeelte. Inclusief lichtplan, maatwerk, kleur, materialenplan en meubeladvies.

BRAINSTORMSESSIE VOOR LICHTPLAN, KEUKEN EN SANITAIRPUNTEN Moet je op korte termijn de lichtpunten en de indeling voor de keuken en het sanitair aangeven voor de bouw van je woning? Je hebt zelf al een beeld ervan hoe je het wilt maar toch wil je graag dat een interieurexpert nog even met je meedenkt en adviseert of je het beste uit je interieur haalt.

Met deze brainstormsessie werken we in 2 afspraken de lichtpunten en de keuken en sanitairpunten voor je uit in een werkplattegrond die je aan kan leveren bij de uitvoerder. Je ontvangt een 2D indeling van de ruimte met maatvoering en een advies voor de materialen/kleuren. Vanaf € 2400 inclusief BTW

SANITAIR ONTWERP | een ontwerp wat onderscheidend is en past bij jou manier van leven en wonen | vanaf € 2400 incl. BTW

BOVENVERDIEPING SLAAPKAMERS | vanaf € 1900 incl. BTW

WANNEER ZIJN WIJ DE GESCHIKTE PARTIJ VOOR JOU?

  • Wanneer je een nieuwbouw woning hebt gekocht en je ondersteuning zoekt bij allerlei belangrijke zaken voorafgaand aan de bouw zoals de meest ideale indeling, het verlichtingsplan, domotica, maar bijvoorbeeld ook het type deuren en deurbeslag. Wij ontzorgen jou volledig zodat je later geen spijt krijgt van keuzes die te laat of niet gemaakt zijn voor de bouw van start is gegaan.

  • Wanneer je een drukke baan hebt en eigenlijk geen tijd hebt om een verbouwing of verhuizing zelf te managen. Wij nemen alles voor je uit handen, inclusief het aansturen van de betreffende partijen en partners.
  • Als jij graag thuis wilt komen in een huis dat volledig is afgestemd op jouw wensen en manier van leven. Een exclusief maatwerk interieur tot in details uitgevoerd.

  • Je opzoek bent naar een partij die het volledige interieurontwerp voor jou regelt. Van schets tot en met de uitvoering. Daarnaast zorgt Concept 04 voor het maximaal benutten van je budget met het hoogste haalbare resultaat en kan je profiteren van mijn betrouwbare netwerk van interieurprofessionals.  

interieurontwerp jaren 30 woning amersfoort

LEUK JE TE ONTMOETEN!

Een interieur ontwerpen is persoonlijk en we trekken samen een tijdje met elkaar op. Een goede klik en vertrouwen vind ik dan ook erg belangrijk

Ik plan graag een gesprek in zodat we de tijd hebben om te kijken wat je precies nodig hebt en of ik je hierin kan helpen. 

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.