tips voor een goede uitbouw

interieurontwerp weespersluis

Misschien ga je binnenkort wel verhuizen naar een nieuwe woning in Weespersluis en en wil je een kwalitatief en duurzaam interieurontwerp wat helemaal past bij de uitstraling van de woning en jouw woonwensen. Maar wat past er bij jou? Wat zijn de mogelijkheden van je woning en hoe haal je het beste uit je droomwoning? Je zoektocht naar een  interieurontwerp in Weespersluis eindigt bij Concept 04 | specialist in interieurontwerp voor nieuwbouw en verbouw van je woning.

Ik maak graag een totaal interieurontwerp voor je nieuwe woning. Als interieurontwerper sta ik voor je klaar en neem ik je werk uit handen in de periode van het tekenen voor je nieuwe woning tot de oplevering van jouw droomwoning.

PERSOONLIJK ADVIES

Waar jij je helemaal prettig bij voelt, kan een ander totaal niet aanspreken. Het is daarom belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Ik ga daarom altijd eerst met je in gesprek. Waar houd je van, wanneer voel jij je ergens thuis? Wat betekent wooncomfort en luxe voor jou? Welke wensen heb je en waar moet ik rekening mee houden in mijn interieurontwerp?  Kortom: wat is jouw persoonlijke woonstijl en wat zijn je wensen?

ORIËNTEREND GESPREK

Graag ga ik via een eerste oriënterend gesprek met je aan de gang. Zo krijg ik en jijzelf een goed beeld van jouw woonwensen en maak ik een offerte op maat. Wanneer er een wederzijdse klik is en vertrouwen ga ik voor je aan het werk met een interieurontwerp op maat. 

INTERIEURONTWERP IN WEESPERSLUIS

In een interieurontwerp vind je onder andere advies over: 

  • de beste indeling voor de woning 
  • een lichtplan wat zo uitgevoerd kan worden
  • een ontwerp voor maatwerkmeubels die naar jouw wensen zijn gemaakt
  • een kleur en materialenadvies
  • een meubel en accessoires advies
  • afstemming met derde leveranciers wat jou tijd en energie scheelt
  • styling van de ruimtes bij oplevering
Je leest hier meer over mijn aanpak voor een interieurontwerp voor nieuwbouw woningen. 
 
VOORBEELDEN VAN PROJECTEN
 

Onder Projecten vind je voorbeelden van recente interieurontwerpen en adviezen die Concept 04 heeft gerealiseerd. Zo zie je dat Concept 04 ook complete verbouwingen van woningen op zich neemt. Ik regel de afstemming met de aannemer, vraag offertes op en regel het interieur tot in de details. Alles voor een stressloze (ver)bouw van je woning!

AFSPRAAK INPLANNEN

Heb je interesse in een oriënterend gesprek? Plan dan een afspraak in via hallo@concept04.nl of bel naar 0652868477.

Ben je klaar voor jouw droomwoning? Schakel dan de expertise in van Concept 04 en laat je verrassen!

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.