Het exterieur en het interieur van je woning kan je niet los van elkaar zien. Door het als één geheel te ontwerpen, kom je tot een woning waarin jij jouw ideale leven kan leiden.

interieurkeuzes

INTERIEURONTWERP NIEUWBOUW WONING

Gefeliciteerd, je gaat je droomwoning laten bouwen.

De ideale plek is gevonden voor je nieuwe woning. Het huis waar je in gaat wonen is je persoonlijke wereld.

Een ruimte die helemaal aansluit bij je wensen, die flexibel is en ruimte geeft aan hoe je wilt wonen, werken, leven en ontmoeten.

Het ontwerpproces is een leuke fase maar ook één van vele beslissingen, knopen doorhakken en het grote plaatje niet uit het oog verliezen.

Met Concept 04 is mijn werkwijze erop gericht om voor jou een huis op maat te creëren waarin kwaliteit en luxe voorop staat. Ik ontzorg je in het ontwerp van het interieur. Daarbij ben ik het aanspreekpunt, zorg ik voor een efficiënte tijdsbesteding en een interieur voor een kwalitatief rijk leven.

interieurontwerp

HERKEN JIJ DIT?

Jouw tijd is spaarzaam. De tijd en energie die je hebt wil je graag besteden aan je partner, gezin, familie en vrienden.

Je kiest voor kwaliteit en luxe en je wilt een huis op maat.

Jij wilt het interieurontwerp van je huis uitbesteden aan vakmensen.

Jij wilt niet zelf moeten kiezen uit 100 keuzes maar uit de 2 beste opties.

Je wilt een goede afstemming met de architect en de interieurontwerper voor je woning. 

Je wilt een gestroomlijnd proces van bouw en interieurafwerking van je nieuwe woning. 

Interieurontwerp 1

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS

Jij erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt.

Jij een gestroomlijnd bouwproces van je nieuwe woning doorloopt.

Je exterieur en interieur naadloos in verbinding zijn

Jij een goede afstemming hebt met architect/aannemer en de interieurexpert

Jij weet dat je interieur goed afgestemd wordt op elkaar.

Jouw tijd efficiënt wordt besteedt.

Jij tijd en energie overhoudt voor de leuke dingen in je leven.

"Natuurlijk betaal je voor een interieurontwerper, maar ik weet zeker dat we in totaal niet meer kwijt zijn dan wanneer we zelf alles bij elkaar hadden gezocht. Zij kennen goede adressen en denken mee binnen je budget."

doorkijk haard

nieuwbouw comfort pakket

Ga je een huis laten bouwen en wil je de basis van je interieur goed hebben afgestemd met het ontwerp van je woning? 

Met het NIEUWBOUW COMFORT pakket maken we een passende indeling van je gehele woning met bijbehorend lichtplan. De vloer en wandafwerking en de keuken en het sanitair worden meegenomen in het ontwerp. 

lichte uitstraling interieur

nieuwbouw luxe pakket

Met het NIEUWBOUW LUXE pakket werkt Concept 04 in samenwerking met de architect het interieur volledig uit. De indeling van de woning met lichtplan. Het kleur en materiaaladvies voor de gehele woning, maatwerkmeubels, de raambekleding en meubels en accessoires. Het voordeel van dit pakket is dat ook de afstemming met de verschillende leveranciers van je wordt overgenomen. Dus je bespaart tijd en stress! 

Corrie staand

Hi, ik ben Corrie van concept 04,

Waarom zou je gaan voor een huis dat middelmatig is ingericht of niet alles uit de ruimte is gehaald? Het is toch heerlijk om in een woning te leven die past bij jouw wensen en hoe jij wil leven?

Dat is mijn passie waarom ik het werk doe wat ik doe. Ik help jou ook graag aan een woning op maat.

Ik heb mijn woning zelf laten bouwen. Wat had ik graag zelf willen weten voordat ik dit traject begon? Wat had mij veel tijd en moeite bespaard? Wat zijn de ontbrekende elementen die een aannemer jou niet biedt?

Ik heb het zelf allemaal meegemaakt en weet waar ik op moet letten om een verbouwing, nieuwbouw of verhuizing zo relaxed mogelijk te laten verlopen!

Ga je je huis verbouwen? Wil je advies en begeleiding krijgen in de interieurkeuzes die gemaakt moeten worden?

Wil je een verbouwing die jou geen extra stress en tijd kost? Wil je een duurzaam interieur waar kwaliteit en luxe voorop staat? Kijk dan naar mijn VERBOUW aanbod, specifiek gericht op de begeleiding van de verbouwing van je woning. 

maatwerk kast
extra zithoek
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.