Eigenaar Concept 04

OVER Concept 04

Ik ben Corrie, interieurontwerper en ik begeleid mensen die een huis laten bouwen of gaan verbouwen, op een ontspannende manier naar een woning die helemaal bij hun past. Ik laat jouw woonwensen terugkomen in je huis en interieur. Een totaal concept van schets tot het leven van jouw woondroom! Tijdloos wonen in serene luxe.  

waarom doe ik wat ik doe?

We herkennen allemaal het gevoel wanneer een ruimte voor jou prettig aanvoelt of niet. Wat zorgt ervoor dat een ruimte prettig is om in te leven en past bij jou?  In elke ruimte zit zoveel potentie, die wil ik eruit halen! 

Ik hou van kunst, design, mooie materialen en kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd. Hoe fijn is het om dit te combineren in je eigen huis? Het is heerlijk wonen in een huis wat bij je wensen en leefstijl past. 

Dit is mijn passie waarom ik het werk doe wat ik doe. Ik help jou graag aan een woning op maat.

wie is..

Over

Ik ben Corrie Meliefste, een ervaren en deskundige interieurontwerper die jou werk uit handen neemt, keuzes durft te maken en weet wat jij wil. Zodat jij blij en ontspannen erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt. Ik heb al veel klanten mogen helpen in het begeleiden van hun interieurontwerp. Van schets tot de afwerking in de details.

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring en de ervaringen met mijn klanten weet ik wat de belangrijkste knelpunten zijn tijdens een verbouwing of nieuwbouwproces. In de praktijk zag ik dat veel klanten veel tijd kwijt zijn aan het overleggen en afstemmen met verschillende partners tijdens de bouw. Hierdoor raak je snel het overzicht kwijt, worden verkeerde beslissingen genomen en ben je achteraf bezig om fouten te herstellen. 

ONTWERPVISIE

Mijn aanpak is erop gericht om zo efficiënt mogelijk met jou tijd om te gaan en één aanspreekpunt te zijn voor jou tijdens de (ver)bouw van je woning. Hierdoor kun jij een woning realiseren met een hoge kwaliteit die ruimte geeft aan hoe jij wilt leven en tegelijk tijd en energie hebben voor je partner, gezin en  alle dingen die belangrijk voor je zijn. 

Ik ontwerp een tijdloos interieur wat een duurzame investering is en waar kwaliteit voorop staat. De luxe zit in de details en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ik werk met vakmensen voor het realiseren van maatwerk, lichtplannen en het realiseren van verbouw. 

KERNWAARDEN

COMMUNICATIE

Een fijne open en heldere communicatie is belangrijk. Zo weten wij van elkaar wat nodig is en is er een goede afstemming.

 

kwaliteit

Ik kies liever voor kwaliteit en duurzame keuzes in een interieur dan voor snelle trends. 

 

LUXE

De luxe van een interieur zit hem voor mij in interieuroplossingen voor jou op maat gemaakt met kwalitatief goede materialen.

 

persoonlijk

Een interieur ontwerpen is persoonlijk en we trekken samen een tijdje met elkaar op. Een goede klik en vertrouwen vind ik dan ook erg belangrijk. 

Wat denk je, Tijd voor een afspraak?

JA, IK WIL SAMEN AAN DE SLAG!

interieurontwerp

wat andere klanten zeggen...

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.