badkamer interieurontwerp

Voor de restyling van een badkamer maakt Concept 04 een interieurontwerp.

De huidige badkamer van de bewoners is aan een vernieuwing toe. De wensen van de bewoners voor het nieuwe badkamerontwerp zijn: voldoende opbergruimte, een goede verlichting en sfeerverlichting en een praktisch ontwerp wat makkelijk schoon te maken is.

In het badkamerontwerp zijn al deze wensen verwerkt. De komende tijd wordt dit omgezet in 3D beeld met een voorstel voor materialisatie. Tegels, type en kleur kranen en de juiste verlichting en badkamermeubels.  Medio 2022 wordt dit project gerealiseerd. 

badkamerontwerp
badkamer renovatie
maatwerk badkamer

jouw badkamerinspiratie

Veel gehoorde wensen voor een badkamerontwerp zijn voldoende opbergruimte en fijne verlichting om echt het spagevoel te kunnen creëren. 

Het leuke aan een badkamerontwerp is dat je in een betrekkelijk kleine ruimte een groots effect kan creëren door het toepassen van de juiste materialen en badkamermeubels.

Wil jij graag een deskundig advies voor jouw badkamer of heb je een tuin met zwembad en een poolhouse die wel een update kunnen gebruiken? Vraag een kennismaking aan voor een ontwerp naar jouw wensen. 

maatwerk badkamer
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.