Wat extra woonruimte graag!

Wanneer je de plek van je woning erg fijn vind, de omgeving ideaal is en er boven voldoende slaapkamers zijn, wil je eigenlijk niet verhuizen. Maar wat als je wel wat extra leefruimte beneden erbij wilt hebben? Meer leefruimte voor de kinderen, voldoende opbergruimte en dat die fijne grote zitbank een plek kan krijgen! 

Corrie van Concept 04 is gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de begane grond van een woning die 4 meter wordt uitgebouwd. De wensen van de bewoners zijn een grotere keuken realiseren en een grote zithoek. Het lichtplan moet verbeterd worden en er moet voldoende kastruimte zijn om meer rust te creëren. De bewoners hebben vroegtijdig een interieurontwerp aangevraagd om de verbouwing goed voor te bereiden en te laten uitvoeren. Eind 2022 wordt de verbouwing gerealiseerd. 

We hebben als start een sfeerbord gemaakt als uitgangspunt voor de stijl en uitstraling van de woning. De keuken is belangrijk voor de bewoners. Het interieur moet praktisch en speels zijn. Goede lichtinval, warmte en speelse details gaan een rol spelen in het interieurontwerp. 

Er zijn verschillende interieurindelingen gemaakt, de meest ideale oplossing wordt nu in 3D beeld verder uitgewerkt. Dus wordt vervolgd. 

sfeerbeeld extra woonmeters
keukeninspiratie

extra woonruimte

Wil jij ook meer woonruimte bij je huis? Je kan nu tot vier meter vergunningsvrij uitbouwen. Door de lange wachttijden bij de aannemers en leveranciers raad ik je aan op tijd een interieurontwerp aan te vragen. Ik werk met verschillende specialisten uit mijn netwerk om de verbouwing zo efficient mogelijk te laten verlopen. Heb je verbouwplannen, hou er rekening mee dat deze pas in 2023 kunnen worden gerealiseerd. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw verbouwing? Vraag dan een kennismaking aan. 

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.