materialenbord woning Nijmegen
moodboard Nijmegen

MAATWERK KEUKEN

Voor een karakteristieke woning in Nijmegen maakt Villa Meliefste een totaal interieurontwerp voor de gehele benedenverdieping.

De serre die bij de woning wordt getrokken levert veel extra woonmeters op. Hierdoor kan er een mooie woonkeuken worden gerealiseerd. Villa Meliefste maakt hiervoor een ontwerp.

De begane grond krijgt een andere indeling met een zithoek, een plek om te relaxen bij de haard en een flexibele werkplek. 

MATERIALEN EN KLEUREN

De woonkamer, hal en de  leefkeuken krijgen een lichte uitstraling. Er worden natuurlijke materialen gebruikt en vergrijsde tinten. De voorliefde van de bewoners voor bijzondere tegels komen op verschillende plaatsen terug in het ontwerp. 

Zithoek interieurontwerp
eethoek met werkplek

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Volg Villa Meliefste dan op Instagram waar ik je dagelijks meeneem in mijn werk. Ga je zelf ook verbouwen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.