sfeerbord interieuradvies

interieuradvies woning zwolle

Villa Meliefste is gevraagd om een passend interieuradvies geven voor een woning in Zwolle. Het huis heeft veel karakteristieke mooie details. De woning is volledig verbouwd. Nu het interieur nog up-to-date maken! Villa Meliefste maakte een plattegrondindeling, een meubeladvies en raambekledingsadvies voor de begane grond en de master bedroom.

De woning staat op een markante plek en heeft van zichzelf al veel sfeer en uitstraling. De basis van de woning is al goed.

Kleuren en materialen

Op de begane grond ligt een mooie houten visgraat vloer en grote grijze tegels in de keuken. De materialen die de voorkeur hebben van de bewoners is hout, staal en olijfgroen.

kleur en materialenadvies woning

maatwerk interieur

In de woonkamer is er een boekenkast op maat getekend. De transparante schuifdeur biedt de mogelijkheid om te kast deels open of dicht te houden. In de serre zijn er twee kasten op maat getekend voor het opbergen van speelgoed en een kleine werkplek voor een laptop. Voor de hal biedt een kast op maat plek voor de garderobe en is tegelijkertijd een blikvanger in de entree van de woning. 

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.