sfeerbord interieur woning

interieurontwerp en projectrealisatie

Een vrijstaande woning in Zwolle krijgt een volledige verbouwing van de begane grond. De woning wordt geheel naar de wensen van de bewoners verbouwd.

De gasten badkamer en slaapkamer worden aangepast. Er komen extra openslaande deuren naar het terras. De keuken wordt uitgebreid en het lichtplan wordt aangepast aan de architectuur en de indeling van de woning.

Kleuren en materialen

Over de gehele benedenverdieping komt een houten visgraat vloer. Vergrijsde groen en roze tinten komen terug in de woonkamer en in de gastenkamer. Het behang van Edward van Vliet Ikebana komt als eyecatcher in de gastenkamer. 

Maatwerk

Naar de wensen van de bewoners komen er maatwerkoplossingen in het zitgedeelte en opbergruimte in de gastenkamer. De badkamermeubels worden ook op maat ontworpen. In het najaar van 2021 wordt de verbouwing gerealiseerd. 

gastenkamer
keuken 1
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.