interieuradvies jaren 50 woning Zwolle

Interieurontwerp jaren 50 woning

Villa Meliefste is gevraagd om mee te denken en een nieuw interieurontwerp te maken voor de beneden verdieping van een authentieke woning in Zwolle. De woning wordt flink uitgebouwd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een nieuw interieur. De keuken krijgt een andere indeling, maar ook een nieuwe vloer, andere meubels en nieuwe raambekleding. Er wordt een lichtplan gemaakt wat past bij de nieuwe indeling van de begane grond. Zo krijgt deze authentieke woning een totale vernieuwing.

Kleuren en materialen 

lichte tinten, linnenlook, grijstinten, een warme uitstraling en de leefkeuken als hart van het huis. Dat zijn de wensen van de bewoners. In de leefkeuken komen grote betonlook tegels en in het zitgedeelte een lichte visgraat vloer. Houten deuren in staal look komen als afscheiding tussen woonkamer en keuken.

Maatwerk

In het zitgedeelte komt over de gehele wand een wandmeubel met daarin verwerkt de boekenkast en een tv kast. Daarnaast komt in de werkkamer een kast  en een bureau op maat.

bovenaanzicht 2d plattegrond 04
interieurontwerp jaren 50 woning Zwolle
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.