Interieurontwerp nieuwbouwwoning Kampen

Interieurontwerp nieuwbouwwoning in Kampen, project Reeve. Concept 04 is gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de begane grond met lichtplan. Daarnaast maakt Concept 04 een ontwerp voor het sanitair.

Medio 2022 wordt deze woning gerealiseerd in Kampen project Reeve. 

We hebben als eerste een sfeerbord gemaakt voor de sfeer en de stijl van de woning. De wensen van de bewoners zijn rust en ruimte in de woning. Voldoende opbergruimte voor het speelgoed van de kinderen. Een heerlijke grote keuken met ruimte eettafel. Een fijne grote zithoek en extra zitplekken bij de haard.

Al hun wensen heb ik meegenomen in het ontwerp van de nieuwe woning. 

interieurontwerp
sfeerbord nieuwbouw woning Kampen

kleur en materialenplan nieuwbouwwoning

Naast de woonwensen voor de nieuwe woning, hebben we ook een bord gemaakt voor de kleuren en de materialen voor het interieur.

De basis moet licht en rustig zijn. De voorkeur gaat uit naar warme kleuren en groenstyling moet zeker een plek krijgen in het interieur. Natuurlijke stoffen voor de gordijnen is een wens.

De nieuwe keuken is een eyecatcher in het interieur. Deze wordt uitgevoerd in het zwart met een licht aanrechtblad. Er komt een grote kastenwand die omlijst wordt met een wit kader. 

kleur en materialenplan nieuwbouwwoning Kampen Reeve

interieurindeling nieuwbouwwoning

interieurontwerp nieuwe woning
kleur en materialenplan
interieuradvies woning
eettafel
lijstenwand interieurinspiratie

Naast de sfeerbeelden en de kleuren en materialen hebben we een indeling gemaakt van de begane grond en het sanitair op de eerste verdieping. Na het maken van drie indelingsopties hebben we de meest ideale indeling uitgetekend in 3D. Hierdoor kunnen de bewoners zich al een goed beeld vormen hoe het interieur er straks kan komen uit te zien. Ook is het licht en schakelplan uitgewerkt voor de aannemer die het gaat uitvoeren. 

De komende tijd wordt het sanitair uitgezocht en de raambekleding. Wanneer de bouw van de woning gestart is gaan we de meubels en verlichting uitzoeken.

Op Instagram kan je mij volgen en op de hoogte blijven van de updates van dit project.

Ga je zelf ook een huis bouwen en wil je graag een interieurexpert inhuren voor jouw woonwensen? Ik plan graag een afspraak in om een interieurontwerp op maat te kunnen realiseren. 

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.