kleuradvies interieur woning Almere

Voor een unieke woning in Almere geeft Concept 04 een kleuradvies inclusief een aantal maatwerkmeubels en raamdecoratie.

De bewoners hebben zelf hun eigen unieke woning ontwerpen en gebouwd. Als dan de eindoplevering van de woning bijna zover is, moet de juiste kleur het interieur afmaken en het ontwerp van de woning onderstrepen. 

Ondanks hun eigen expertise en creatieve kijk op het ontwerp is het toch fijn als er een interieurontwerper mee kijkt met een frisse blik en advies kan geven. Je wilt immers op het laatste stukje van het interieur niet de plank misslaan. 

De bewoners houden van kleur en dan vooral de diepe aardse kleuren die tijdloos zijn en passen bij hun leefstijl en type woning. 

Ik heb voor elke ruimte in de woning een sfeerbord gemaakt met daarin een inspiratiebeeld wat vertaalt is in kleur en materiaal voor de raambekleding.

Medio 2022 hoop ik de eerste beelden te kunnen delen van dit geweldige project. 

sfeerbord kleuradvies woning
keukeninspiratie kleuradvies
kleuradvies slaapkamer en badkamer
kleuradvies slaapkamer
kleurinspiratie
sanitair kleuradvies
interieurindeling vrijstaande woning
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.