leefkeuken realiseren

De leefkeuken als hart van je huis. Een keuken waar er geleefd mag worden en gekookt. Concept 04 maakt een interieurontwerp voor de uitbouw van de woning. Daarnaast wordt het hele interieur van de begane grond meegenomen.

Corrie van Concept 04 is gevraagd om mee te kijken naar de verschillende mogelijkheden om een keuken te realiseren die voldoen aan de wensen van de bewoners. Veel opbergruimte, een grote zithoek, ruimte voor de kinderen en de tuin bij het interieur betrekken.

Samen met de bewoners zijn de woonwensen geïnventariseerd. Er komt een nieuwe vloer. Het keukengedeelte kan worden afgescheiden van de zitkamer. Het lichtplan moet worden vernieuwd en er komt een advies voor de raambekleding en de meubels. Na de zomer van 2022 wordt deze verbouwing gerealiseerd.  

sfeerbord leefkeuken
keukenontwerp
keukenontwerp eethoek

Tussen de keuken en het zitgedeelte komt een pui om de twee ruimtes te kunnen scheiden. 

De komende tijd worden er offertes opgevraagd voor de verschillende interieuronderdelen van de verbouwing. Denk aan vloer, raambekleding en verlichting. 

uitbouw keuken
aluminium tussenwand woonkamer
zithoek met lijstenwand

Zelf een leefkeuken realiseren?

Heb je zelf ook verbouwplannen en wil je graag een grote leefkeuken realiseren? Vraag vrijblijvend een kennismaking aan om jouw woonwensen te bespreken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt en ik adviseer je graag wat de beste optie is voor jouw interieur. 

Bekijk hier mijn andere interieurprojecten. 

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.