lichtadvies en kleuradvies appartementen complex

Voor een vastgoedontwikkelaar heb ik lichtadvies gegeven voor een dertig tal appartementen. Daarnaast heb ik kleuradvies gegeven voor in elk appartement en de centrale ruimtes. 

Het appartementen complex bevind zich in het centrum van Zwolle. Het appartementencomplex bestaat uit twee gedeelten. Een oud gedeelte wat gerestaureerd moest worden en een nieuw gedeelte wat gebouwd wordt en wat qua stijl en sfeer aansluit op het gerestaureerde gedeelte.

Bij het herstellen van de appartementen kwamen de oude kleuren tevoorschijn. Gebaseerd op deze tinten heb ik een kleurenplan gemaakt voor het oude gedeelte. 

De appartementen in het nieuwe gedeelte krijgen een groene binnentuin en er komt groene beplanting tegen de gevel. Dit was een van de uitgangspunten voor de kleuren in de nieuwe appartementen. De oplevering is 2021-2022. 

locatie: Zwolle

vastgoedontwikkelaar: Resido

verhuur appartementen: Peper vastgoed 

ossenmarkt
keukeneiland
ossenmarkt binnenkant
groene wand
trapopgang
trap drostestraat
appartementen drostestraat
trapopgang drostestraat
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.