totale verbouwing interieur woning zwolle

Een totale verbouwing van het interieur waar de verschillende woonfuncties een andere plek krijgen. Concept 04 is gevraagd om mee te denken in de mogelijkheden van de verbouwing van de woning.

De huidige kleine keuken aan de voorkant van het huis maakt plaats voor een werkruimte. Er wordt een grote keuken gerealiseerd in de nieuwe aanbouw van 4 meter.

In het interieurontwerp let ik altijd goed op een fijne indeling en looproute in je huis. Extra woonmeters zijn fijn maar ze moeten niet als een groot open blok aan je huis zitten. Hoe zorg je ervoor dat de begane grond in zijn totaliteit vernieuwd en verbeterd wordt?

Met deze uitdaging gaat Concept 04 aan de slag. 

Er komt een nieuwe keuken, het lichtplan wordt vernieuwd. Maatwerkmeubels krijgen een plek, de raambekleding en de meubels worden vernieuwd. 

sfeerbord totale verbouwing woning
kleur en materialenbord verbouwing woning

interieurontwerp

Inmiddels is de meest favoriete interieurindeling getekend. In 3D beeld krijgen de bewoners al een goed beeld hoe de woning eruit gaat zien. Ook kan er dan goed worden vergeleken welke keukenopstelling of kleurkeuze uitpakt.

De komende tijd werken we dit interieurontwerp uit.

We gaan het lichtplan ontwerpen en vragen offertes op van de verschillende interieuronderdelen. Denk aan de verlichting, maatwerkkasten en de raambekleding. 

Medio 2022 wordt de verbouwing gerealiseerd. 

werkkamer
doorkijk uitbouw
nieuwe leefkeuken
doorkijk tv ruimte

interieurontwerp verbouwing woning

Een interieurontwerp voor de verbouwing van je woning geeft je goed inzicht in de verschillende mogelijkheden die er zijn. Zeker wanneer je huis helemaal wordt veranderd is het maken van 3D beeld erg fijn. Je kan alvast ‘lopen’ door het nieuwe interieur en ervaren welke indeling je het fijnste vind. Wil je meer weten of de beste interieurindeling voor de verbouwing van jouw woning? Bekijk dan mijn aanbod of projecten. Plan een gratis kennismaking in om jouw meest ideale interieur te bespreken.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.