Interieurontwerp woning ommen

Locatie: vrijstaande woning in Ommen

Het interieur De inspiratie voor het interieur van deze woning is gehaald uit de prachtige ligging van het huis in het groen wat rondom de woning aanwezig is. Ook hebben de bewoners een voorliefde voor de natuur, groen en planten. 

Hun wens voor het interieur was een warme fijne sfeer creëeren met zicht op de tuin en het interieur licht houden met gebruik van natuurlijke materialen. 

De houten vloer was verouderd en is als eerste opnieuw behandeld. Dit gaf de woning al een lichte sfeer en een rustiger beeld met een matte afwerking van de vloer. Hierdoor komen de zwarte kozijnen veel meer naar voren als mooie grafische accenten in het interieur. Aan de voorkant van de woning is een mooie zitbank op maat gemaakt om extra zitplekken te creëren en nog meer te kunnen genieten van buiten. 

In de aangrenzende eetkamer is een behangaccent aangebracht. De grote ovale eettafel met fijne eetkamerstoelen van Artifort geeft de ruimte een prettige relaxte sfeer. 

Kleur en materialen De lange wand in de woonkamer is in een vergrijsde tint groen geverfd en de eetkamer heeft een lichtere tint groen gekregen. De kozijnen waren al zwart en de wanden eromheen zijn wit geverfd om de kozijnen nog beter uit te laten komen. Het groen op de wanden en in het behang matchen mooi met het groene uitzicht van de woning.  

Interieurontwerp vrijstaande woning
zitbank doorkijk
interieuradvies vrijstaande woning
doorkijk woning
design meubilair
interieuradvies woning
vrijstaande woning
kleur en materialen interieur
doorkijk eethoek
interieurontwerp vrijstaande woning
interieurstyling
lichtadvies

Interieurontwerp: Concept 04 | maatwerk Hakkert Hout | fotografie Johan Vis

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.