Thuiswerkplek inrichten

Ben je al een tijdje thuis aan het werk? Misschien heb je een instant werkplek gecreëerd aan de hoek van de keukentafel. Of een bureautje neergezet op zolder of op je slaapkamer. We zijn creatief en er zijn veel mogelijkheden om even snel een werkplek te maken.

Maar als je wat langer thuis blijft werken is een fijne inspirerende werkplek wel zo prettig. Wij kunnen jou snel en makkelijk helpen aan een goede en fijne werkplek bij je thuis!

sfeerbord thuiswerkplek
meubeladvies thuiswerkplek

mondeling advies

Wij komen bij je langs om de wensen en de mogelijkheden van je werkplek door te nemen. Daarbij kijken we naar de ruimtes, we meten deze gelijk op. Ook kijken we naar de sfeer en stijl die jij mooi vindt. 

We werken dit voor jou uit in een passend advies. Je krijgt van ons:

  • een indeling van je werkplek
  • een meubel en accessoires advies
  • een sfeerbord
  • wij regelen inkoop en plaatsing van de materialen
sfeerbord werkruimte
meubeladvies werkruimte

Wij regelen in overleg met jou ook de inkoop van materialen, het in elkaar zetten van een bureau, kast of de juiste verlichting bevestigen.  De kosten van een passend advies thuiswerkplek komen op € 490,- inclusief BTW en reiskosten. 

Maak snel een afspraak via mail villameliefste@gmail.com of bel naar 0652868477. Meer informatie of op zoek naar een ander interieur of lichtadvies? Wij helpen je graag.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.