Een interieurontwerp voor de verbouwing van je woning die jou geen extra stress oplevert en tijd kost.

verbouwen woning

Interieurontwerp verbouwing woning

Je bent eruit. Je gaat je woning verbouwen. Je krijgt er extra woonmeters bij, je gaat je huis verduurzamen of je woning wordt up to date gemaakt en voorzien van alle wooncomfort.

Je kijkt er naar uit want eindelijk wordt je droomwoning gerealiseerd. Tegelijkertijd is het ook een drukke en onrustige periode. Een periode van veel interieur keuzes maken, een goede planning maken en de juiste vakmensen weten te vinden.

Concept 04 begeleidt mensen die gaan verbouwen of een huis laten bouwen naar een passend interieur zonder stress, onnodige tijdsverspilling en extra geregel. 

lichtadvies villa zwolle

herken jij dit?

Je vraagt jezelf af hoe je overzicht blijft houden over de planning en de looptijd van de verbouwing.

Je hebt een drukke baan en weinig tijd voor extra overleg en je wilt je tijd efficiënt besteden.

Je wilt een interieur en huis wat straks echt bij je past en één geheel is.

Je vraagt je af of de aannemer/architect goed in beeld heeft wat jullie wensen zijn ten aanzien van de verbouwing.

Er zijn zoveel keuzes mogelijk voor kleuren, materialen, juiste verlichting dat je het overzicht kwijt bent.

Je zou graag willen kunnen afstemmen met een interieurexpert die het overzicht heeft en je helpt bij de juiste keuzes maken.

Je wilt energie overhouden voor andere dingen naast de verbouwing.

Je wilt dat de verbouwing op rolletjes verloopt.

verlichting

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS...

Jij een expert naast je hebt staan die al veel verbouwingen heeft begeleidt 

Jij precies weet welke stappen nog volgen in de verbouwing

Jij kan brainstormen met een expert voor de beste indeling voor je woning

Jij in 3D beeld het eindresultaat van de verbouwing alvast kan bekijken

Jij de keuze krijgt uit de beste 2 interieur opties

Jij geen onnodige tijd en energie kwijt bent aan alle extra beslissingen die komen kijken bij een verbouwing

Jij ontzorgt wordt tijdens de verbouwing van je woning. 

Hoe fijn is het om te weten dat de verbouwing van je woning in goede handen is. Kies voor kwaliteit en comfort en laat je woning realiseren naar jouw wensen!

verbouwen comfort pakket

verbouwen comfort pakket

Ga je verbouwen en wil je een goede voorbereiding voor de verbouwing van je huis? Wil je een interieuradvies krijgen wat je tijd en foute beslissingen scheelt? Wil je alvast in 3D beeld door je nieuwe woning lopen?

Dan is een VERBOUWEN COMFORT pakket ideaal. 

In dit pakket krijg je een totaal advies voor de verbouwing en het interieur van je woning. Je regelt zelf de afstemming met de aannemer en 3de leveranciers.

verbouwen interieurontwerp

verbouwen luxe pakket

Ga je verbouwen en wil je een goede voorbereiding en uitvoering van de verbouwing van je huis? Wil je begeleiding krijgen vooraf en tijdens de verbouwing door een interieurexpert? Wil je geen onnodige tijd kwijt zijn en energie overhouden voor de leuke kanten van de verbouwing? 

Dan is een VERBOUWEN LUXE pakket ideaal. In dit pakket krijg je een totaal advies voor de verbouwing, maatwerkmeubels en het interieur van je woning. Ik ontzorg je in de afstemming en de regelzaken met de aannemer en 3de leveranciers. 

verbouw woning advies

Hi ik ben corrie van concept 04

Waarom zou je gaan voor een huis dat middelmatig is ingericht of waarin niet alle mogelijkheden van de ruimte zijn benut? Het is toch heerlijk om in een woning te leven die past bij jouw wensen en hoe jij wil leven?

Dat is mijn passie en de reden waarom ik het werk doe wat ik doe. Ik help jou ook graag aan een woning op maat.

Ik heb mijn woning zelf laten bouwen. Wat had ik graag zelf willen weten voordat ik dit traject begon? Wat had mij veel tijd en moeite bespaard? Wat zijn de ontbrekende elementen die een aannemer jou niet biedt?

Ik heb het zelf allemaal meegemaakt en weet waar ik op moet letten om een verbouwing, nieuwbouw of verhuizing zo relaxed mogelijk te laten verlopen!

Laat je een huis bouwen? Ben je op zoek naar een interieurexpert die kan afstemmen met de architect? Wil je dat het exterieur en het interieur van je woning naadloos in elkaar overlopen? Bekijk dan mijn NIEUWBOUW aanbod, specifiek gericht op het ontwerpen van het interieur van je gehele woning.

Binnenkijker
Binnenkijker
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.