Voorkom stress, tijdsverspilling en miskopen met een interieurontwerp voor de verbouwing van je woning door Concept 04.

interieurontwerp verbouw

Je bent eruit. Je gaat je woning verbouwen. Je krijgt er extra woonmeters bij. Je gaat je huis verduurzamen of je woning wordt up to date gemaakt en voorzien van alle wooncomfort.

Je kijkt er naar uit want eindelijk wordt je droomwoning gerealiseerd. Tegelijkertijd is het ook een drukke en onrustige periode. Een periode van veel interieurkeuzes maken, een goede planning maken en de juiste vakmensen weten te vinden. 

Concept 04 begeleidt mensen die gaan verbouwen naar een passend interieur zonder stress, onnodige tijdsverspilling en extra geregel. 

eetkamer

herken jij dit?

Je vraagt jezelf af hoe je overzicht blijft houden over de planning en de looptijd van de verbouwing.

Je hebt een drukke baan en weinig tijd voor extra overleg en je wilt je tijd efficiënt besteden.

Je wilt een interieur en huis wat straks echt bij je past en één geheel is.

Je vraagt je af of de aannemer/architect goed in beeld heeft wat jullie wensen zijn ten aanzien van de verbouwing.

Er zijn zoveel keuzes mogelijk voor kleuren, materialen, juiste verlichting dat je het overzicht kwijt bent.

Je zou graag willen kunnen afstemmen met een interieurexpert die het overzicht heeft en je helpt bij de juiste keuzes maken.

Je wilt energie overhouden voor andere dingen naast de verbouwing.

Je wilt dat de verbouwing op rolletjes verloopt.

verlichting

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS...

Jij een expert naast je hebt staan die al veel verbouwingen heeft begeleidt 

Jij precies weet welke stappen er komen in de verbouwing

Jij kan brainstormen met een expert voor de beste indeling voor je woning

Jij in 3D beeld het eindresultaat van de verbouwing alvast kan bekijken

Jij de keuze krijgt uit de beste 2 interieur opties

Jij geen onnodige tijd en energie kwijt bent aan alle extra beslissingen die komen kijken bij een verbouwing

Jij ontzorgt wordt tijdens de verbouwing van je woning. 

Hoe fijn is het om te weten dat de verbouwing van je woning in goede handen is. Kies voor kwaliteit en comfort en laat je woning realiseren naar jouw wensen!

IK BEN CORRIE,

een ervaren en deskundige interieurontwerper die jou helpt keuzes te maken en weet wat jij wil. Zodat jij blij en ontspannen erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt. Ik heb al veel klanten mogen helpen in het begeleiden van hun interieurontwerp. Van schets tot de afwerking in de details.

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring en de ervaringen met mijn klanten weet ik wat de belangrijkste knelpunten zijn tijdens een verbouwing of nieuwbouwproces. In de praktijk zag ik dat veel klanten veel tijd kwijt zijn aan het overleggen en afstemmen met verschillende partners tijdens de bouw. Hierdoor raak je snel het overzicht kwijt, worden verkeerde beslissingen genomen en ben je achteraf bezig om fouten te herstellen. 

Samenwerken met mij betekent: 

  • een deskundig advies krijgen
  • een fijne open en heldere communicatie
  • een persoonlijke en enthousiaste projectbegeleiding van jouw interieurontwerp
  • alles uit je woning halen om tot een interieur op maat te komen.
interieuradvies verbouwing

WAT IS INBEGREPEN BIJ EEN INTERIEURONTWERP VERBOUW?

Een 2D-plattegrond met de meest ideale indeling van je woning na de verbouwing

Kleur- en materiaaladvies

Een technisch en decoratief lichtplan met armaturen voorstel voor de nieuwe situatie 

Een keuken ontwerp

Ontwerp maatwerk elementen (denk aan inbouwkasten, tv kast of andere elementen) 

Een 3D-ontwerp voor een visuele weergave van de nieuwe situatie in de woning

Aankoopadvies meubels inclusief een concrete shopping list 

Een compleet pakket met offertes zodat je veel tijd bespaart

Je kan gebruik van de vakmensen uit mijn netwerk voor de uitvoering van de verbouwing. Zodat je je daar ook geen zorgen over hoeft te maken. Denk aan een gordijnleverancier, vloerenleverancier en interieurbouwer

Mijn kennis en expertise van interieur zodat jij moeiteloos een interieur krijgt wat bij je past

kastenwand keuken

TARIEVEN INTERIEURONTWERP VERBOUWING 

TOTAAL INTERIEURONTWERP | Concept 04 ontwerpt iedere woonruimte op maat. Onze projecten worden altijd zorgvuldig en tot in detail uitgewerkt. Wij ontzorgen onze klanten door overzicht te creëren en alle uitvoerende partijen probleemloos met elkaar te laten samenwerken. Voorkom keuzestress, tijdgebrek en miskopen. 

Vanaf € 4700 incl. BTW De prijs is gebaseerd op een ontwerp voor de entree, toilet, keuken en woonruimte. Inclusief lichtplan, maatwerk, kleur en materialenplan en meubeladvies.

KEUKENONTWERP | Ga je de keuken vernieuwen? Concept 04 maakt een ontwerp wat onderscheidend is en past bij jou manier van leven en wonen.

Inbegrepen: een sfeerbord | kleur en materialenplan met stalen | keukenontwerp 2D en 3D voor een goede visuele weergave | maatwerkelementen met technische tekening 

Vanaf € 2800 incl. BTW 

SANITAIR ONTWERP | Ga je de badkamer vernieuwen? Wil je een badkamer die helemaal past bij jou manier van leven? Wil je graag dat een interieurexpert met je meedenkt en een ontwerp maakt? Concept 04 maakt een ontwerp wat onderscheidend is en past bij jou manier van leven en wonen.

Inbegrepen: een sfeerbord | kleur en materialenplan met stalen | badkamerontwerp 2D en 3D voor een goede visuele weergave | maatwerkelementen met technische tekening vanaf € 2800 incl. BTW 

WANNEER ZIJN WIJ DE GESCHIKTE PARTIJ VOOR JOU?

  • Wanneer je een nieuwbouw woning hebt gekocht en je ondersteuning zoekt bij allerlei belangrijke zaken voorafgaand aan de bouw zoals de meest ideale indeling, het verlichtingsplan, domotica, maar bijvoorbeeld ook het type deuren en deurbeslag. Wij ontzorgen jou volledig zodat je later geen spijt krijgt van keuzes die te laat of niet gemaakt zijn voor de bouw van start is gegaan.

  • Wanneer je een drukke baan hebt en eigenlijk geen tijd hebt om een verbouwing of verhuizing zelf te managen. Wij nemen alles voor je uit handen, inclusief het aansturen van de betreffende partijen en partners.
  • Als jij graag thuis wilt komen in een huis dat volledig is afgestemd op jouw wensen en manier van leven. Een exclusief maatwerk interieur tot in details uitgevoerd.

  • Je opzoek bent naar een partij die het volledige interieurontwerp voor jou regelt. Van schets tot en met de uitvoering. Daarnaast zorgt Concept 04 voor het maximaal benutten van je budget met het hoogste haalbare resultaat en kan je profiteren van mijn betrouwbare netwerk van interieurprofessionals.  

shutters slaapkamer

LEUK JE TE ONTMOETEN!

Een interieur ontwerpen is persoonlijk en we trekken samen een tijdje met elkaar op. Een goede klik en vertrouwen vind ik dan ook erg belangrijk

Ik plan graag een gesprek in zodat we de tijd hebben om te kijken wat je precies nodig hebt en of ik je hierin kan helpen. 

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.