YES!

Wat leuk dat je mijn Ebook hebt aangevraagd. De mail met de downloadlink is onderweg naar jouw inbox. 

Ik ben Corrie, eigenaar van Concept04.


Waar ik als interieurontwerper ontzettend blij van word is jou begeleiden van eerste schets tot het leven van jouw woondroom! 


Wat mij altijd enorm fascineert is het samenspel van allerlei specialismen als mensen hun huis laten (ver)bouwen. Het viel mij op dat daarin regelmatig dingen fout lopen omdat er geen verbindende schakel is die overzicht heeft en houdt.


Daarom ben ik mij gaan specialiseren in verbouw en nieuwbouw. Met concept04 wil ik die verbindende schakel zijn. 


Ik begeleid mensen die gaan verbouwen of een huis laten bouwen op ontspannen wijze naar een woning en een interieurontwerp waarin kwaliteit en luxe voorop staat. 


Tijdloos wonen in serene luxe. 


Veel plezier met het E-book!

Corrie Meliefste

Eigenaar Concept 04

We hebben Corrie gevraagd ons te adviseren met onze verbouwing en nieuwe inrichting. Op basis van haar ontwerp hebben we veelvuldig en plezierig contact gehad. Waarbij ze gedurende het proces steeds waardevolle ideeën had en altijd voor ons klaar stond. Het eindresultaat is prachtig geworden. Wij kunnen Corrie van harte aanbevelen!

Huub en Nelleke
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.