Het exterieur en het interieur kunnen niet los van elkaar worden gezien Samen met een goed lichtplan vormen zij de basis van jouw huis.

Corrie

recente projecten

Het duurt nog even voor onze woning gebouwd gaat worden. Door de prachtige render beelden hebben wij nu al een goed beeld van hoe de woning eruit komt te zien. Corrie luistert goed naar onze wensen en heeft dat vertaald in een prachtig ontwerp met mooie details die wij zelf niet hadden kunnen bedenken!

Luke en Marina

wat ik doe

1 Kennismaking

Ik leer jou graag kennen! Wat je woonwensen zijn, je droomhuis. Maar ook wat je belangrijk vind in je interieur, welk gevoel je wilt krijgen als je straks de deur open doet van je nieuwe huis. Daarom maak ik graag kennis in een eerste afspraak. Deze is vrijblijvend. Op basis van je wensen maak ik een offerte op maat. 

2 ontwerpfase

In de ontwerpfase maak ik een sfeerbord als uitgangspunt voor je interieur. Welke sfeer en stijl wil ik neerzetten in je huis? Ik teken verschillende interieurindelingen waarbij ook het licht, materialen en vloerenplan worden meegenomen. Wanneer de beste indeling is gekozen wordt van de ruimtes een 3D beeld gemaakt. 

 

3 project managment

In het definitieve ontwerp zijn alle keuzes vastgelegd. Denk aan materialen, kleuren, meubels, verlichting en overige afwerkingen. Aan de hand van technische tekeningen kunnen offertes worden opgevraagd, voor bijvoorbeeld maatwerkmeubels en verlichting. 

In de afgelopen jaren heb ik een netwerk opgebouwd met partijen en leveranciers die net als ik gaan voor topkwaliteit en een uniek eindresultaat 

4 het bouwproces

Wanneer de bouw of verbouwing van je woning begint, ben ik regelmatig aanwezig op de bouwlocatie om fouten in het proces te voorkomen. Op deze manier wordt hetgeen dat ontworpen is ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. Ik hou de planning van de materialen in de gaten en heb contact met de leveranciers. 

Hierdoor ervaar je rust tijdens het traject en kan je ongestoord blijven genieten van wat je belangrijk vindt in het leven. 

5 styling

Tijdens de oplevering wordt de ruimte doorgelopen. De kwaliteit van de afwerking staat voorop. Het is ook mogelijk om de totale styling van de ruimte tot in de puntjes af te ronden door mij. 

Zin om met mij te werken?

We wisten niet goed wat we aanmoesten met de inrichting van ons nieuwe huis. Corrie heeft ons geholpen om helder te krijgen wat onze wensen zijn en hoe wij onze woning goed kunnen inrichten. We zijn heel tevreden met het eindresultaat!

Alied en Jasper
Lichtontwerp woning

Dit krijg je van mij

De beste indeling van je woning in 2D plattegrond 

Kleur- en materiaaladvies voor wanden, vloer en ramen

Een keukenontwerp, badkamerontwerp en maatwerk tekeningen voor vaste interieurelementen

Een 3D-ontwerp voor een visuele weergave van het nieuwe interieur

Een lichtplan met offertevoorstel en armaturenvoorstel 

Een meubeladvies

Een compleet pakket met offertes zodat je veel tijd bespaart

Je wordt gekoppeld aan de beste partijen voor de uitvoering 

 Mijn kennis en expertise van interieur, zodat jouw leefomgeving straks tot in de kleinste details bij je past

jouw investering

Als we samen jouw droominterieur gaan realiseren weet jij altijd vóór de start precies waar je aan toe bent. Ik maak een prijsafspraak op maat. Geen onaangename verrassingen achteraf, maar rust en zekerheid Ben je benieuwd naar een indicatie op maat voor jouw nieuwe woning of verbouwing? Neem dan contact met mij op.
verbouwen of verhuizen
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.